cropped-enterprise.png
Električna energija
Upravljajte električnim mrežama i postrojenjima pomoću rešenja za dronove.
Pratite konstrukciju, obavljajte inspekcije i održavanje sa lakoćom.

Poboljšana efikasnost

Upravljajte imovinom pomoću preciznih uvida iz vazduha stečenih tokom automatizovanih letova dronom koji brzo identifikuju pretnje

Smanjeni troškovi

Sprovedite kritične inspekcije koristeći inteligentna rešenja za bespilotne letelice u toku rada infrastrukture, minimizirajući troškove održavanja

Poboljšana bezbednost

Zaštitite radnike od opasnosti korišćenjem dronova za podizanje i približavanje uredjaja, brzo identifikujući probleme sa imovinom.

Planiranje i projektovanje izgradnje

Podaci koje dron prikupi se mogu koristiti za kreiranje tačnih 2D i 3D modela u vazdušnim istraživanjima lokacije kako bi se pojednostavilo planiranje i dizajn.

Menadžment izgradnje

Rešenja za bespilotne letelice pomažu u upravljanju svakim korakom procesa izgradnje kako bi se pratio napredak, smanjili rizici i zaštitili osoblje.

Upravljanje električnom mrežom

Dronovi isporučuju detaljne i tačne podatke o svim delovima mreže, automatizujući inspekciju, omogućavajući pravovremene popravke i smanjujući vreme zastoja.

Upravljanje proizvodnjom energije

Rešenja za bespilotne letelice pružaju kritične vizuelne i termalne podatke o stanju elektrana, tako da osoblje može da identifikuje rizike i brzo ih reši bez prekida rada.

Specijalne operacije

Brzo očistite električne vodove od otpada pomoću dronova opremljenih specijalizovanim alatima, čuvajući osoblje bezbednim na zemlji i izbegavajući isključenja.