cropped-enterprise.png

Dizajn je renoviran za bezbednost i performanse

Nakon što raspakujete iz tvrdog putnog kućišta i sastavite njegove sklopive ruke, primetićete da su podupirači i rotori M300 RTK okrenuti nadole. Telo M300 RTK, a samim tim i njegov centar gravitacije, nalazi se iznad ravni propelera, što omogućava neviđenu agilnost, ubrzanje i manevrisanje, čak i pri jakom vetru i teškim uslovima. Dizajn obrnutog propelera M300 RTK podiže njegovo telo iznad ruku i podupirača, obezbeđujući senzore za izbegavanje prepreka u šest smerova ove platforme sa jasnim, neometanim dometom pogleda. Pored toga, za scenarije kada su opremljeni padobranom za hitne slučajeve, rekviziti M300 RTK neće seći ili ometati raspoređeni padobran, što ovu platformu čini novim standardom za bezbednost.

Izbegavanje sudara sledeće generacije

M300 RTK je DJI-jeva najbezbednija platforma za dron do sada. Sa dvostrukim vizuelnim senzorima u šest smerova i dvostrukim senzorima vremena leta (TOF), i podesivim opsegom detekcije između 1 i 40 m, piloti mogu da lete sa samopouzdanjem i bezbrižnosti. Ovi senzori su efikasni čak i u uslovima slabog osvetljenja kada se gornja i donja pomoćna svetla automatski uključuju. Predstojeći dodatni radar sa kružnim skeniranjem milimetarskih talasa (CSM) može se montirati kako bi se povećalo šest senzora za detekciju sudara. Sa M300 RTK, piloti mogu da održavaju bezbednost dok lete u neposrednoj blizini svojih ciljeva, tako da mogu da snime podatke najviše definicije.

Možete se penjati (i spuštati) veoma brzo

This drone is fast. With its design revamped for performance, the M300 RTK boasts ascent speeds of >5m/s, descent speeds of >3m/s, and horizontal speeds in excess of >23m/s (51 mph). Now pilots can deploy and reach their targets faster than ever before. Once data is collected or it’s time to return-to-home, rather than descending vertically above your home point, the M300 RTK now offers horizontal slope descent at 6m/s. This not only drastically reduces time spent waiting for your drone to land, but it saves battery power and increases efficiency.

Velike baterije

Govoreći o baterijama, M300 RTK napajaju dve TB60 – baterije najvećeg kapaciteta DJI do sada. Dve TB60 baterije zajedno omogućavaju M300 RTK da lebdi 45 minuta kada leti sa H20 kamerom, ili 55 minuta bez. Za dugotrajne i zahtevne misije, možete da zamenite baterije jednu po jednu i brzo se vratite u vazduh. M300 RTK takođe dolazi u paketu sa robusnom i prenosivom baterijskom stanicom u kojoj se nalazi osam TB60 baterija, dve pune za otprilike 60 minuta i čuva četiri dodatne baterije daljinskog upravljača. Zahvaljujući pametnom samozagrevanju, TB60 su pouzdani čak i na temperaturama ispod nule i ako se u hitnoj situaciji isključi jedna baterija, druga vas može vratiti kući.

Karakteristike redundance

Bezbednost i pouzdanost bili su kamen temeljac razvoja M300 RTK. Slično svom dizajnu sa dve baterije, M300 RTK je ojačan nizom redundancija kako bi se osigurala bezbednost u slučaju oštećenja ili hitnog slučaja. Sa duplikatima za većinu senzora, uključujući dodatni akcelerometar, barometar, IMU, RTK antene, M300 RTK je DJI-jev najsigurniji i najpouzdaniji dron do sada.

Montirajte tri korisna tereta odjednom

Sa podrškom za trostruki kardan, M300 RTK može istovremeno koristiti dva korisna opterećenja ispod, kao i jednu na vrhu. Za veću fleksibilnost, onboard SDK port je takođe dostupan za omogućavanje napredne računarske snage na zahtev. Uz podršku za maksimalnu nosivost od 2,7 kg i kompatibilnost sa H20 i H20T, našim najnovijim svestranim hibridnim multi-senzorima, M300 RTK je multifunkcionalni teški dizač.

Predstavljamo OcuSinc Enterprise

M300 RTK je prva platforma koja sadrži DJI-jev najnoviji sistem prenosa: OcuSinc Enterprise. Nadogradnja na OcuSinc 2.0, OcuSinc Enterprise je sposoban da prenosi tri rute 1080P 30FPS dovnlink na 15 km do vašeg daljinskog upravljača. Sa OcuSinc Enterprise, piloti sada imaju najdužu i najreazivniju vezu sa svojim dronom i njegovim teretom. Dok pametni kontroler M300 RTK može da prikaže samo dva ulazna izvora istovremeno, piloti mogu neprimetno da prelaze između ekrana i pristupe kritičnim informacijama.

Predstavljamo primarni prikaz leta

M300 RTK je prva platforma koja ima našu sledeću generaciju HUD-a. Inspirisan standardima civilnog vazduhoplovstva, Primari Flight Displai (PFD) je razvijen na DJI Pilot aplikaciji i nudi pilotima interfejs za letenje koji je intuitivniji i funkcionalniji nego ikada ranije. Ovaj redizajn daje pilotima pristup poboljšanoj svesti o situaciji na dohvat ruke, omogućavajući da se misije izvršavaju sa sigurnošću i samopouzdanjem.

Dva pilota: Napredni režim dvostruke kontrole

M300 RTK dolazi sa obnovljenim protokolima za kontrolu dvostrukog pilota koji omogućavaju izvršavanje misija uz veću sigurnost i fleksibilnost. Kada letite sa kopilotom, oboje imate jednak pristup za dobijanje prioriteta kontrole leta, čiji prenos je signaliziran nizom ikona na vašem DJI Smart Controller Enterprise. Dva pilota mogu neprimetno da prelaze između kontrole nad dron i njegovim kardanom. Sa ovim redizajniranim protokolima kontrole leta, vizuelna linija vidljivosti se može održavati od jednog pilota do kopilota kako bi se omogućile misije izvan vizuelne linije vida (BVLOS). Misija može poleteti na lokaciji jednog pilota i sleteti na lokaciju drugog. Za obuku letenja, nastavnik može bezbedno da vodi pilota koji uči.